0
Főoldal Blog bejegyzések Rendelés közben ezért gyűjtsd a SuperShop pontjaidat!

Rendelés közben ezért gyűjtsd a SuperShop pontjaidat!

Rendelés közben ezért gyűjtsd a SuperShop pontjaidat! Falatozz-os megrendeléseddel SuperShop pontokat gyűjthetsz, vagy válthatsz be - mutatjuk ez miért jó Neked!

Ha éhes vagy, érdemes a Falatozz.hu-t választani, mert a saját akcióinkkal nem csak kedvezményeket zsebelhetsz be, de rendeléseddel a SuperShop pontjaidat is gyűjtheted!  Ezt az ételrendelőpotálok közül egyedül a Falatozz.hu-n teheted meg! 

Mi az a SuperShop?

A Supershop.hu leírása szerint: "A SuperShop az első és leggyorsabban növekvő hazai többpartneres törzsvásárlói hűségprogram. Olyan országosan ismert kereskedelmi és szolgáltató láncok hozták létre, amelyek a hozzájuk rendszeresen járó vásárlókat – azaz törzsvásárlóikat – hűségpontokkal jutalmazzák.

Ezeket a SuperShop pontokat a SuperShop kártya segítségével lehet gyűjteni és beváltani országszerte közel 800 elfogadóhelyen."

Hogyan gyűjtheted a pontokat?

A hűségpontokat vásárlással lehet gyűjteni. A Falatozz.hu-n minden elköltött 200 Ft után 1 SuperShop pontot gyűjthetsz!

Hogyan válthatod be a pontokat?

A SuperShop kártyán összegyűjtött pontokkal bármikor bármelyik SuperShop elfogadóhelyen fizethetsz, bármely termék vagy szolgáltatás vásárlásakor (kivéve az Union Biztosítónál és a PremioTravel utazásszervező irodában, itt egyelőre csak pontgyűjtésre van lehetőség).

A SuperShop az első és leggyorsabban növekvő hazai többpartneres törzsvásárlói hűségprogram. Olyan országosan ismert kereskedelmi és szolgáltató láncok hozták létre, amelyek a hozzájuk rendszeresen járó vásárlókat – azaz törzsvásárlóikat – hűségpontokkal jutalmazzák.
Ezeket a SuperShop pontokat a SuperShop kártya segítségével lehet gyűjteni és beváltani országszerte közel 800 elfogadóhelyen. A programban részt vevő pontkibocsátó és pontbeváltó partnerek: SPAR és INTERSPAR áruházak, OMV töltőállomások, a PrímaEnergia PrimaNet webáruház, a Jegy.hu jegyértékesítő portál, a Katedra Nyelviskola egyes helyszínei, a REGIO JÁTÉK áruházak, a Doktor24 Egészségközpont, a wigo carsharing autómegosztó, a Falatozz.hu online ételrendelő portál, a MamaVita webáruház és a Simple applikációban elérhető egyes szolgáltatások. Pontkibocsátó partnerünk az UNION Biztosító és a PremioTravel utazásszervező iroda.

 1 pont = 1 Ft 

A Falatozz.hu-n a SuperShop kártyaadataidat a megrendelés gombra kattintás után találkozhatsz a következővel:

Gyűjtsd a SuperShop pontjaidat a Falatozz.hu-n!

A "Van SupeShop krátyám" feliratra kattintva megnyílik a form, ahová a kártya adatait tudod beírni.

A folyamat teljesen biztonságos, ha valamiért tévesen kerül levonásra az összeg (például ha sikertelen lett a fizetés), akkor azt tudod jelezni az Ügyfélszolgálatunknak, akik javítják a hibát és így visszakapod a pontjaidat!

 

 

Nincs még SuperShop kártyád?

Igényelj a következő felületen ingyenesenhttps://supershop.hu/kartya/torzsvasarloi-kartya

Ajánlott cikkek
Bologna polgármestere kiborult, hogy egy nem létező ételről híres a városa
Olvass tovább
Hotella Nutella nyílik Amerikában
Olvass tovább
Egy magyar pék sorra halmozza a pizzakészítő világsikereket
Olvass tovább